Groenvoorziening

BosInfra groenvoorziening

Wij zijn uw partner bij alles wat komt kijken bij de realisering en onderhoudt van kleine en grote groenvoorziening projecten. Graag denken wij met u mee. Wij werken kostenbesparend en zijn breed inzetbaar op zowel lange als korte termijn. Wij ondersteunen elke groenvoorziening met onze kunde en kennis. Wilt u meer te weten komen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van groenvoorziening, neemt u dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Groenvoorziening voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren

BosInfra is een groenvoorziening bedrijf die jaren ervaring heeft met zowel kleine als grote groenvoorziening projecten. Van enkele tuinen of parken tot gehele woonwijken.Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio kennemerland. Voor het aan en afvoeren van materieel en zand maakt BosInfra gebruik van zijn eigen graafmachines en vrachtauto’s met laadbak. Met onze efficiënte machines, apparatuur en vakkundig personeel verzorgt BosInfra voor u de totale groendiensten. Denk aan groendiensten gemeenten, groendiensten particulieren, groendiensten instellingen en groendiensten voor bedrijven.

Contact

Heeft u vragen/ opmerkingen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vult u dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE JE HELPEN?