Missie & Visie

Onze missie

Het is onze missie om voortdurend te werken aan een verbetering van de klanten tevredenheid, de kwaliteit, de veiligheid en de efficiency bij al onze werkzaamheden. Uitvoering geven aan deze missie doen we voor onze klanten, samen met onze collega’s en partners. We streven naar continuïteit. Daarom investeren we structureel in een duurzame relatie met onze opdrachtgevers, in de ontwikkeling van onze medewerkers en in de verbetering van onze processen.

We rekenen marktconforme prijzen en zijn transparant over de samenstelling. We denken creatief en proactief mee met onze klant en zoeken samen naar een passende oplossing. We werken waar nodig samen met betrouwbare partners van wie wij weten waar hun kracht ligt. We streven stabiliteit en een doordachte groei na waarbij we met respect voor mens en milieu onze plannen vormgeven.

De visie van Bos infra

Het aannemersbedrijf Bos Infra gelooft in flexibel en slagvaardig reageren op de vraag van de klant. Door daaraan onze kennis en waarde toe te voegen, bieden we een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Die klantwensen en de veiligheid voor mens en milieu staan centraal bij onze werkzaamheden.