Over Bos Infra

Na 15 jaar te hebben gewerkt bij een Beverwijks GWW-bedrijf heb ik, Richard Bos besloten, om een eigen zelfstandige onderneming te starten.

Met al onze krachten en ervaringen binnen de branche hebben wij in mei 2013 dit gebundeld wat resulteerde in de oprichting van een nieuw aannemersbedrijf ” Bos Infra BV”. Waar we nu inmiddels met 18 eigen personeelsleden en gemiddeld 12 inhuurkrachten al weer bijna 8 jaar aan de weg timmeren. We zijn gevestigd op Waterland 17 in Beverwijk waar vanuit wij al onze bedrijfsactiviteiten coördineren. Bij ons kunt u terecht voor al uw grond-, bestratingen- en rioleringswerk alsmede alle overige infrastructurele werken en groenvoorzieningen, ongeacht de omvang van het project. Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanbrengen van verticale infiltratie met een eigen ontwikkelde methode.

Doordat ik persoonlijk ben betrokken bij alle facetten binnen het bouwproces kunnen wij onze algemeen kosten laag houden wat resulteert in uiterst concurrerende prijsopgaven en efficiënte werkmethoden. Van aannemen tot opleveren, van calculeren tot uitvoeren, alles wordt in eigen beheer verzorgd waarbij het persoonlijke contact met de opdrachtgever als zeer belangrijk wordt ervaren.

Door de inzet van een vaste groep representatieve en ervaren vakmensen kunnen wij kwalitatief werk afleveren met oog voor detail en afwerking.

Mochten wij hiermee uw aandacht hebben gewekt dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passend advies of een vrijblijvende, marktconforme en concurrerende prijsopgave.

BosInfra B.V. locatie Beverwijk

Ons team

Bos Infra heeft inmiddels 18 eigen personeelsleden en maakt gebruikt van zo’n 12 invalskrachten.

Richard BosDirectie
Henk SchippersUitvoering
Solliciteer directUitvoering